Για τις επιδόσεις τους στο Mediterranean Gastronomy Forum της FOOD EXPO 2022
Με τη συμμετοχή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιήθηκε η FOOD EXPO 2022, η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κ. Αναστάσιο Τόλη, να αποδίδει τα εύσημα στις Σχολές Μαγειρικής & Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, για τις επιδόσεις τους στο Νο1 Event Μεσογειακής Γαστρονομίας: το Mediterranean Gastronomy Forum!
Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΛΦA Πειραιά είχαν την ευκαιρία να εκτελέσουν συνταγές υψηλής γαστρονομικής αξίας, με top μεσογειακά προϊόντα, υπό την καθοδήγηση επώνυμων Chef όπως οι κ.κ. Μίλτος Καρούμπας, Έκτορας Ιωάννου, Ντίνα Νικολάου και Καλομοίρα Καλτσά.
Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και τα ποτά στη χώρα μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου. Από την κορυφαία έκθεση στον κλάδο του Επισιτισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, το Νο1 ΙΕΚ στην Ελλάδα για σπουδές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής!
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι η ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Chef και Pastry Chef, αλλά και για Σπουδές Ξενοδοχειακών, καθώς οι συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις των σπουδαστών του στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, εκθέσεις και διοργανώσεις Eπισιτισμού και Τουρισμού αποτελούν «ζωντανή» απόδειξη των κορυφαίων εκπαιδευτικών μεθόδων που εφαρμόζει.
Για περισσότερες πληροφορίες:
-
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
-
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
-
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
-
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406