Προπτυχιακά: Εκπαίδευση

Νηπιαγωγικά

Διοργανωτής:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Οκτώβριος 2024, Φεβρουάριος 2025
4 έτη
Bachelor
Πλήρους
Ελληνικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

Κύριο κριτήριο εισαγωγής ενός φοιτητή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το Απολυτήριο Λυκείου.

Περιγραφή

Ως Νηπιαγωγός καλλιεργείς την περιέργεια των παιδιών, αξιοποιείς την πολυμορφία της τάξης και υποστηρίζεις διάφορες μορφές μάθησης

ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟ EUC

Το Πρόγραμμα Νηπιαγωγικών στο EUC παρέχει στους φοιτητές μια γερή βάση τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική που σχετίζεται με την εκπαίδευση και αγωγή παιδιών νηπιακής και προσχολικής ηλικίας. Το Εργαστήριο Νηπιαγωγικών και Προσχολικής Εκπαίδευσης στο EUC είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα εκπαιδευτικά υλικά και ενθαρρύνει τη συμμετοχή των παιδιών σε δραστηριότητες εκπαιδευτικής κατάρτισης και ερευνητικών δραστηριοτήτων.

Οι φοιτητές ενισχύουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση και την υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρών παιδιών, τον σχεδιασμό του κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και καινοτόμων προσεγγίσεων στο πλαίσιο των παιδαγωγικών αρχών και τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος πλούσιου σε ερεθίσματα για παιδιά. Στο πλαίσιο της διδακτικής τους πρακτικής, οι φοιτητές μας αποκτούν εμπειρία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, κέντρα ημερήσιας φροντίδας και νηπιαγωγεία. Οι πτυχιούχοι μας είναι πλήρως προετοιμασμένοι για άμεση απασχόληση ή μεταπτυχιακές σπουδές σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες

ECTS: 240

Τομείς Εργοδότησης Αποφοίτων:

  • Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
  • Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας
  • Νηπιαγωγεία
  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.