Προπτυχιακά: Ψυχολογία

BSc (Hons) Psychology από το University of Sunderland

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Οκτώβριος 2024
3 έτη
Bachelor
Πλήρους
Αγγλικά

Προϋποθέσεις Εγγραφής

  •  Απολυτήριο Λυκείου
  •  Αστυνομική Ταυτότητα
  •  Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας (εφόσον υπάρχει)
  •  Αίτηση Εγγραφής του Κολλεγίου (συμπληρώνεται στο Κολλέγιο κατά τη διάρκεια της εγγραφής)

Περιγραφή

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Κολλεγίου DEI, στοχεύει στην εξοικείωση και την εκπαίδευση των σπουδαστών του με την επιστήμη της Ψυχολογίας. Η Ψυχολογία ως μελέτη της συμπεριφοράς και του νου, αγκαλιάζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης εμπειρίας. Πρόκειται για ένα επιστημονικό κλάδο και μια εφαρμοσμένη επιστήμη που επιδιώκει να κατανοήσει άτομα και ομάδες μέσα από γενικές αρχές και ερευνητικές περιοχές με κοινό παράγοντα την παρατήρηση, την επεξήγηση αλλά και την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Το συγκεκριμένο τμήμα απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να λάβουν μια εικόνα της σύγχρονης ψυχολογίας και των μεθόδων που χρησιμοποιεί, όπως η αυτογνωσία, η ενδοσκόπηση και η διαπροσωπική νοημοσύνη. Επίσης, είναι κατάλληλο για άτομα που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και ερευνητικές ικανότητες στη γνωστική, κοινωνική και κλινική συμπεριφορά καθώς και στη φυσιολογία της.

Οι σπουδαστές του Κολλεγίου DEI έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Κολλεγίου, στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του University of Sunderland, δωρεάν συμμετοχή στα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στο Κολλέγιο DEI και κάρτα προνομίων με εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες.

Πληροφορίες

Ευκαιρίες Σταδιοδροµίας
Το University of Sunderland είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου αναφορικά με την απασχολησιμότητα των σπουδαστών του. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος Ψυχολογίας οι απόφοιτοι θα έχουν αποκτήσει τις θεμελιώδεις και ειδικές γνώσεις που απαιτούνται για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο χώρο της Ψυχολογίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος απασχολούνται στην εκπαίδευση, στις υγειονομικές υπηρεσίες, στη δημόσια διοίκηση, στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στο marketing, στα media και σε πολλά άλλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.