Περιγραφή
Πραγματική θεωρητική και εργαστηριακή διδασκαλία υψηλού επιπέδου.
Chef To επάγγελμα του chef προσφέρει μοναδικές δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με σταθερή ανοδική ζήτηση για νέους chefs, οι νέοι μάγειρες δεν έχουν παρά να εμπιστευθούν τη LE MONDE.
Η διδακτική μεθοδολογία που ακολουθείται δημιουργεί τους νέους chefs που συνδυάζουν γαστρονομικές, παραγωγικές και οργανωτικές ικανότητες, απαραίτητες σε κάθε είδος επισιτιστικής επιχείρησης. Ένα πραγματικά γαστρονομικό πρόγραμμα για όλους όσοι θέλουν να εξελιχθούν και να ξεχωρίσουν στις επαγγελματικές κουζίνες.
Ενδεικτικές Διδασκόμενες Θεματικές Ενότητες
Πληροφορίες
Μεθοδολογία εκπαίδευσης Οι νέοι chefs διδάσκονται σε βάθος την ελληνική μαγειρική παράδοση και τη διεθνή κουζίνα ώστε να μπορούν να δώσουν το γαστρονομικό στίγμα του εστιατορίου στο οποίο εργάζονται, συντελώντας στην ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας στη διεθνή γαστρονομική σκηνή.
Δράσεις και σεμινάρια Σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται σεμινάρια από ειδικούς και κορυφαίους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ οργανώνονται και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και catering.
Επαγγελματική αποκατάσταση Άμεση και εξασφαλισμένη διασύνδεση με τις σπουδαιότερες ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας αναλαμβάνει με τη λήξη των σπουδών την τοποθέτηση των αποφοίτων σε επιχειρήσεις για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας.
Διάρκεια Σπουδών Η φοίτηση είναι διετής (4 ακαδημαϊκά εξάμηνα + 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης) και ξεκινά κάθε Οκτώβριο & Φεβρουάριο.
Δίδακτρα
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος