Περιγραφή
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων, είναι ένα ακαδημαϊκό και ερευνητικό πρόγραμμα επικεντρωμένο στην εκπαίδευση και κατάρτιση επιστημόνων τροφίμων και ποτών, οι οποίοι ειδικεύονται στον ποιοτικό έλεγχο και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής.
Το πρόγραμμα στοχεύει να ενσταλάξει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη νοοτροπία που απαιτούνται για να εξελιχθεί ο απόφοιτος στον αγρο-διατροφικό τομέα καθώς και τις κρίσιμες δεξιότητες και προοπτικές για την ανέλιξή του.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Χειμερινό εξάμηνο
Εαρινό εξάμηνο
Καλοκαιρινό εξάμηνο
Πληροφορίες
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη βιομηχανία τροφίμων – τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό – στη Διαχείριση Ασφάλειας και Διασφάλιση Ποιότητας, σε τμήματα Έρευνα και Ανάπτυξης, σε εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου και Ασφάλειας Τροφίμων, καθώς και σε τμήματα προμήθειας πρώτων υλών. Οι απόφοιτοι θα μπορούν επίσης να εργάζονται ως ανεξάρτητοι σύμβουλοι ή εκπαιδευτές στον αγρο-διατροφικό τομέα.
Οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για διεθνή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, θα έχουν την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση για να ακολουθήσουν Διδακτορικές Σπουδές (Ph.D.) σε διεθνή κρατικά και ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Δίδακτρα
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος