Μεταπτυχιακά: Αγροδιατροφικός τομέας

Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία (Food, Nutrition & Health)

Διοργανωτής:
Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΑΘΗΝΑ
Οκτώβριος 2025
1,5 έτος
Master
Πλήρους
Ελληνικά

Περιγραφή

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία (Food, Nutrition & Health)» του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέχει εκπαίδευση και ειδίκευση σε σύγχρονα θέματα στον τομέα των τροφίμων και της διατροφής και οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Μάστερ). 

Στο Π.Μ.Σ. λειτουργούν δύο ειδικεύσεις: 

  1. «Χημεία Τροφίμων και Διατροφή» (Χημεία και Ανάλυση Τροφίμων, Βιοπολυμερή Τροφίμων και Διατροφή του Ανθρώπου)
  2. «Μελέτη και Αξιοποίηση Φυσικών Προϊόντων» (Χημεία, Παραλαβή, Ανάλυση, Βιοδραστικότητα και Αξιοποίηση Φυσικών Προϊόντων).

Η κάθε ειδίκευση παρέχει κύκλο ειδικών μαθημάτων και σεμιναρίων που δημιουργεί ένα ισχυρό πλέγμα γνώσεων και δεξιοτήτων, εκπόνηση διπλωματικής μελέτης σε σύνθετα ερευνητικά ερωτήματα αιχμής που διευρύνει τις επιστημονικές εμπειρίες και ικανότητες, και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό που διευκολύνει την δημιουργία δεσμών με τον εργασιακό ή/και ερευνητικό χώρο.

Πληροφορίες

Η γλώσσα διδασκαλίας του Π.Μ.Σ. είναι η ελληνική και η εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε γλώσσας της Ε.Ε. μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος.

Μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη στο http://fst.aua.gr/el/node/314

Αιτήσεις από 25/6/2024 έως 10/9/2024

Δίδακτρα

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.