2/9/2022

Είναι η ώρα να επιλέξεις - Βρες προγράμματα σπουδών που θα σε εμπνεύσουν!

Προπτυχιακά

Οι περίοδος των εγγραφών έχει ξεκινήσει και μπορείτε να αιτηθείτε σε κολλέγια και ΙΕΚ για να ακολουθήσετε την καριέρα που ονειρεύεστε!

Μπορεί για κάποιους η επιλογή να ήταν εύκολη, όμως, κάποιοι άλλοι χρειάζονται τον χρόνο τους για να το σκεφτούν. Στο Studynow.gr μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα προτάσεων από τα πιο αναγνωρισμένα κολλέγια και ΙΕΚ της χώρας για να εμπνευστείτε και να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες σας και τις ικανότητες σας. Η περίοδος των εγγραφών είναι ενεργή. Σε κάθε πρόγραμμα που προβάλλουμε στο Studynow.gr, μπορείτε να βρείτε επικαιροποιημένες πληροφορίες για το περιεχόμενο τους, τον τρόπο διεξαγωγή τους, τις ευκαιρίες απασχόλησης. 

Περιηγηθείτε στο Studynow.gr και βρείτε προπτυχιακά προγράμματα ή προγράμματα ΙΕΚ

Κατηγορίες Προπτυχιακών

Κατηγορίες ΙΕΚ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Μέσα σε κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα υπάρχει ο φορέας που το διεξάγει και τα στοιχεία επικοινωνίας του. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εντός της σελίδας και θα σας απαντήσει άμεσα κάποιος υπεύθυνος.

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.