15/05/2024

Στο πλαίσιο του Women in Art(s) Vol II πραγματοποιήθηκε το ΑΚΤΟ Alumni Women Excellence

ΙΕΚ

Στο πλαίσιο του Women in Art(s) Vol II, πραγματοποιήθηκαν στον ΑΚΤΟ ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα και ενδιαφέρον η καθεμία. Στην εκδήλωση ΑΚΤΟ Alumni Women Excellence το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τέσσερις ξεχωριστές βιωματικές ομιλίες από τέσσερις “δικές μας” Women in Art(s).
 
Οι Στέλλα Αμπατζή, Αγγελίνα Βοσκοπούλου, Αιμιλία Μπαλάσκα και Έλενα Παχιάκου, Καλλιτέχνιδες & Απόφοιτες του ΑΚΤΟ ήδη διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων, αποσπώντας διακρίσεις και βραβεία. Παρουσιάζοντας το έργο τους, τις πτυχές του αλλά κυρίως το σκεπτικό πίσω από αυτό, μας γέμισαν υπερηφάνεια.
 
Την εκδήλωση ΑΚΤΟ Alumni Women Excellence / Inspirational Talks παρακολούθησαν μέλη της σπουδαστικής & ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΚΤΟ, φιλότεχνοι, εικαστικοί, απόφοιτοι και φίλοι της Σχολής.
 
Οι θεματικές των εισηγήσεων, με τη σειρά που παρουσιάστηκαν, είναι:
 
Αγγελίνα Βοσκοπούλου (Video artist – Visual artist)  
 
Τίτλος εισήγησης: “Η Εξερευνητική Ψηφιακή Συναυλία της Καρδιάς: Η Ποιητική Πορεία μιας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας από το Πανεπιστήμιο μέχρι το Μυστηριώδες Κίνημα του Screen Dance”
 
Αιμιλία Μπαλάσκα (Graphic designer, Photographer & Visual artist)
 
Τίτλος Εισήγησης: “Αναγνώριση της βίας στις μονοθεϊστικές θρησκείες κατά των γυναικών, καθώς και ζητήματα κακοποίησης και απώλειας”
 
Έλενα Παχιάκου (Εικαστικός)
 
Τίτλος Εισήγησης: “When memories break”
 
Στέλλα Αμπατζή (Visual Artist) - ONLINE σύνδεση με Νέα Υόρκη   
 
Τίτλος Εισήγησης: “Dysautonomic vs Autonomic Networks”
 
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, το συγκινησιακό στοιχείο επικράτησε, καθώς οι ομιλήτριες μοιράστηκαν με το κοινό προσωπικά βιώματα και εμπειρίες τους, καθώς επίσης, τις ιστορίες επιτυχίας που γεννήθηκαν μέσα από αυτές.
 
Πληροφορίες
 
Αθήνα 210.52.30.130
Θεσσαλονίκη 2310.221.231

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.