11/09/2024

Προνομιακά δίδακτρα σε δύο καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου René Descartes

Μεταπτυχιακά

Δύο καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου René Descartes με την εγγύηση του εμβληματικού, Κρατικού Γαλλικού Πανεπιστημίου CNAM

To Kολλέγιο René Descartes σε συνεργασία με µε το γαλλικό πανεπιστήμιο Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM Paris), ανταποκρινόμενο στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, προσφέρει ένα καινοτόμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, υψηλού επιπέδου, που στοχεύει να διαμορφώσει τους αυριανούς πρωταγωνιστές του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
 
Το Πρόγραμμα προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του Management και Marketing, με ένα ευρύ θεματικό πεδίο από τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων, τις τάσεις και συμπεριφορές των καταναλωτών, έως τη χάραξη μιας ανταγωνιστικής στρατηγικής. Γνώσεις και εργαλεία, αναγκαία για έναν επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης, που δημιουργούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
 
 
To Μεταπτυχιακό «Computer Networks & IoT Systems», είναι ένα διεθνούς αναγνώρισης Πρόγραμμα, του γαλλικού κρατικού Πανεπιστημίου CNAM (Conservatoire National des Arts et Métiers).
 
Στόχος του Προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους αποφοίτους και τους εργαζόμενους του ευρύτερου κλάδου της πληροφορικής στις σύγχρονες τεχνολογίες δικτυακών και υπολογιστικών ψηφιακών υποδομών ώστε έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα ψηφιακή εποχή επιχειρήσεων και οργανισμών.
  • Ευέλικτη Φοίτηση (εξ' αποστάσεως) στα Ελληνικά
  • Practice Labs από Εταιρείες του κλάδου
  • Έκπτωση -30% για Αιτήσεις έως 30/09
 
Στο Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ κάνουμε τη σκέψη πράξη, παρέχοντας εξειδικευμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, υψηλού επιπέδου επαγγελματικής κατεύθυνσης.
 
Τα Προγράμματα είναι τα ίδια με αυτά του κρατικού Γαλλικού Πανεπιστημίου Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM), το οποίο εκπροσωπούμε αποκλειστικά από το 2001 στην Ελλάδα.
 
Το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ, γνωρίζει άριστα τον επαγγελματικό χώρο στον οποίο απευθύνονται τα Προγράμματά του και παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές και εργαζόμενους να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν τίτλους σπουδών σε οποιοδήποτε στάδιο της επαγγελματικής τους ζωής.
 
Δήλωσε άμεσα συμμετοχή/ενδιαφέρον στο site του κολλεγίου, συμπληρώνοντας "-30%" στα σχόλια και επωφελήσου των προνομιακών διδάκτρων!

Διαβάστε επίσης

Εκπαιδευτικά νέα, Υποτροφίες, νέα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, ΙΕΚ, αγορά εργασίας. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της εκπαίδευσης.